Κριτικές για Goji Cream

 • Δήμητρα
  Υπέροχη κρέμα! Το χρησιμοποιώ πάνω από έξι μήνες. Δοκίμασα πολλές θεραπείες, αλλά δεν είχα τέτοιο αποτέλεσμα. Ευχάριστη μυρωδιά και πυκνή υφή. Προτείνω την αντιρυτιδική κρέμα Goji Cream σε όλους! Δεν θα το μετανιωσεις!
  Goji Cream
 • Xeyale
  Ο σύζυγός μου μου έδωσε αντιρυτιδική κρέμα Goji Cream. Wantedθελα να το αγοράσω εδώ και πολύ καιρό. Το δέρμα έχει γίνει ξανά σφριγηλό και ελαστικό. Μετά από μόλις δύο εβδομάδες χρήσης, έλαβα μια αισθητή μείωση των ρυτίδων και πολλά κομπλιμέντα από τον σύζυγό μου!
  Goji Cream
 • Δήμητρα
  Για πολύ καιρό δεν τολμούσα να το αγοράσω γιατί έχω ευαίσθητο δέρμα στο πρόσωπό μου. Αλλά το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου. Δεν υπήρχαν εξανθήματα και ξεφλούδισμα, το οποίο συνέβαινε συχνά με τη χρήση άλλων προϊόντων. Το οβάλ του προσώπου έχει σφίξει αισθητά. Θα συνεχίσω τις δοκιμές. Προτείνω τα πάντα!
  Goji Cream
 • Zeynep
  Πήρε μια πώληση. Με εξέπληξε ευχάριστα η σχέση τιμής-απόδοσης. Η παραγγελία ήρθε γρήγορα. Το πρόσωπο φαίνεται πολύ πιο φρέσκο και νεότερο. Ακόμα και οι κύκλοι κάτω από τα μάτια έχουν φύγει! Βιάσου! Αξιοπρεπή αγορά!
  Goji Cream
 • Ευαγγελία
  Το χρησιμοποιώ ως προφύλαξη. Παίρνω συνεχώς κομπλιμέντα και ενθουσιώδη βλέμματα γιατί δεν φαίνομαι καθόλου στην ηλικία μου. Ευχαριστώ τον κατασκευαστή για ένα τέτοιο εργαλείο. Δεν θα το ανταλλάξω με τίποτα και σας συμβουλεύω να το δοκιμάσετε!
  Goji Cream
Βαθμολογία χρηστών Goji Cream
4.2
22